Minust

Eesti ajakirjandus on üpris huvitav teema, millele mõelda, mida jälgida ja mida ka analüüsida. Ei saa öelda, et meie siinne turg oleks ülearu suur, kuid sellele vaatamata on ajakirju ilmumas igas valdkonnas, täiesti seinast-seina. On palju lastele, on päevakajalist ajakirjandust ja samas on ka väga suur valik kitsamatele sihtgruppidele mõeldud ajakirjandust. Kaetud nišid on ikka üpris eriilmelised – ajakirjad kitarristidele, kalameestele, direktoritele, psühholoogidele, raamatupidajatele jne.

Ühesõnaga peaks igaüks enda jaoks midagi leidma. Ega mul ei ole endalgi veel väga täpset ülevaadet sellest, kuhu ma siin avaldatavate postitustega jõuda tahan, kuid eks see blogi ise on ju ka üks ajakirjanduse/meedia vorme. Ning isegi mitte enam nii väga tulevikuvorm, vaid juba varsti minevikuvorm.

Kindlasti hakkan ma analüüsima ajakirju ja ehk ka ajalehti tootegruppide kaupa. Tuua välja erinevate väljaannete plussid ja miinused. Anda ehk omapoolseid soovitusi. Või vahel võin ma mõnes postituses lihtsalt peatuda kas mõnel üldisel teemal või tutvustada millegi poolest väga silma paistnud ajakirja üksiknumbrit. Ning loodetavasti ei ole väga haruldased ka teated uue väljaande turule tulemisest!

Leave a comment