Kalendrid

Tere ja head uut kalendriaastat. Kuigi viimast vististi ei võigi enam soovida, on ju kolmekuningapäev juba möödas. Aga noh, mis tehtud, see tehtud ja loodetavasti keegi pahandama ka ei hakka 🙂

Kuna aasta lõpu ja uue alguse puhul on kombeks ju veidi rohkem mõtiskleda kui tavaliselt, siis ongi see postitus selline veidi üldisem. Nimelt olen mitme ajakirja tellijana (ei tahaks neid anonüümsuse ja huvi säilitamise nimel siinkohal ära tuua :p) pigem alati pettunud kui ei leia nende aasta viimase või uue aasta esimese numbri vahelt järgneva aasta kalendrit.

Ja see oli nii ka sel aastal – ei olnud ühelgi ajakirjal seda lisa. Võibolla mõnel teisel jälle oli (ning kes selle sai, võiks ju siin märku anda, et millistel ajakirjadel on kalendreid kaasas olnud), kuid näiteks isegi National Geographic ei vaevunud seda tegema. Samas on neil ju piisavalt pildimaterjali ja ei usu, et nende tuhandetes trükkimine tükihinna nii kõrgeks ajaks. Aga mine sa tea, pole ju ise peatoimetaja ega ajakirjade väljaandja.

Küll aga nägin tuttava juures eile, et lasteajakirja Täheke selle aasta esimese numbri vahel oli küll kenasti kaasas väga tore ja ilus kalender. Vot see on ikka õige lähenemine ja lastel ka kohe toredam kalendriga seonduvat õppida.

Täheke

Aga ehk iga järgmise aastaga asi paraneb ja järgmisel aastal leian minagi mõne postkastist 🙂

Leave a comment